Nadia és Fuzzy titka

(The Secret of Blue Water – A mozifilm)


1. rész / 2. részA szigeten találnak egy nagyon magas antennát, ami arra jó, hogy az összes robotot irányítsa, és hogy ellássa oket a megfelelo mennyiségu élteto energiával. Jean és Nadia megtalálja a bázishoz vezeto utat, de valaki riadót fúj.Próbálnak az orség elol elmenekülni, már amennyire ez sikerül. Majd megtalálják a professzor laborját és benne Fuzzy-t. De a doki nem igazán örül a látogatóknak.Nekik sem örül, de a lányának sem, akivel közli, hogy nem is az igazi gyermeke, hanem egy robot, de csak addig, míg sikerül a lányt rekonstruálnia. Valójában az igazi lányát brutálisan meggyilkolták évekkel korábban, és a felesége belehalt a fájdalomba. Jugger mellé szegodött, hogy robotokat gyártson neki, azért, mert gyulölte az emberiséget, meg akarta bosszulni a családja pusztulását, amiért felelosnek érezte magát. Ebben a pillanatban Jugger felbukkan...Whola azt mondja neki, hogy tunjön el, mert nem akarja, hogy zavarják, de a Neo-Atlantisz gonosz fonöke belefáradt a professzor hibás robotjaiba és emiatt már nincs szüksége rá a továbbiakban. Ráemeli a pisztolyát és lo. Fuzzy az apja elé vetodik, és a testével felfogja a golyót.A professzor nem akar hinni a szemének. Amikor azonban Fuzzy arra kéri, hogy mentse meg az emberiséget, és a barátait, belátja hibáit, majd Jean és Nadia gondjaira bízza a lányát és elindul, hogy megállítsa Jugger-t.Grandis és bandája is bejut a bázisra (és Sanson végre bosszút állhat azon a roboton, amelyik kiütötte ot). Amíg ok ketten az elrabolt emberek után kutatnak, Hanson Jean-t és Nadia-t keresi. Eközben az irányító központban Jugger azt az utasítást adja az embereinek, hogy töltsék fel energiával az összes robotot, hogy megkezdjék a hadmuveletet.
Whola professzor azonban megfékezi az orült Jugger-t, és beindítja az önmegsemmisítést! Jugger megpróbálja megölni, de már késo, az egész, robotokat irányító rendszer megsemmisült. Emiatt a világ minden részén elporladnak a robotok. Eközben Grandis és Sanson rátalálnak a foglyul ejtett személyekre... azaz, jobban mondva, az agyukra...

Sanson: Még mindig el akarod vinni oket?
Rebecca: MI AZ EGET KEZDENÉNK ENNYI AGGYAL??????!

Hanson King-of-Gratan-jával sikerül mindenkinek megszökni. De Jugger még mindig él, és követi oket. Szerencsére azonban a hatalmas antenna kidol, egyenesen rá Jugger tengeralattjárójára, és ezzel az megsemmisül. Pár pillanaton belül az egész sziget felrobban.

Fuzzy, mielott köddé válna, azt mondja Nadia-nak, hogy bízzon meg mindörökre Jean-ban. Majd megkérdezi Jean-t, hogy vajon újjá fog-e születni emberként. Jean megnyugtatja, hogy már emberi lény, és miközben a lány eltunik, köszönetet mond neki.

Jean Fuzzy maradványait a Le Havre-i háza közelében temeti el. Nadia készül, hogy hazautazzon Londonba, mert be szeretné fejezni a könyvét. De megígéri Jean-nak, hogy amint kész, visszajön Franciaországba, majd egy csók kíséretében elbúcsúznak.

--Vége--


1. rész / 2. részCopyright© Max 2001-2002. All rights reserved ®

Kérlek, mindezt saját (tehát ne publikus) célra használd. Köszönettel Karalyos "Brigichan" Brigittának!!