Nadia-s cuccok: DVD

Nadia-s cuccok: DVD

2001. október 31.: kiadták a Nadia DVD Box-ot!!

2001. október 31-én, végre minden Nadia-rajongó álma valóra vált! Megjelent a lenyugözo DVD Box a "The Secret of Blue Water"-hez! Ez a 10.000 példányra korlátozott remekmu nem fogja kiábrándítani azokat a szerencséseket, akik meg tudják venni, mielott mind elfogy.

Balra egy szép képet láthattok a Box-ról. Ha fölé görgeted az egeret, a dobozt egy másik oldalról fogod látni.

Most pedig nézzük meg belülrol.... Jobbra láthatod a benne lévo cuccokat, melyeket lentebb lépésrol lépésre bemutatok.

Kezdjük a DVD-kkel! A 6 tokban összesen 11 lemez van. A 11. talán a legérdekesebb, mert ezen van rajta az összes omake, fél tucat nyitó- és záróklipp, eredeti japán TV-reklámok és egy halom új music video a sorozat minden egyes mechájához.

A kartondobozban (melynek belsejére egy új és csodálatosan szép Sadamoto-kép lett nyomtatva... és egy Gargoyle maszk nélkül!!) található 2 "mini-artbook". Az egyik tele van képekkel, a másikban pedig vázlatrajzok vannak, plusz az anime története, és sok-sok oldal japán szöveg. Ha megvan valakinek a doboz, és tud az illeto japánul, hálás lennék, ha lefordítaná az oldal számára. Kérlek, lépj "velem kapcsolatba! Köszi.

Itt egy gyönyöru Nadia-s és King-es garage kit!! Pech a modellezoknek, mert már össze van illesztve, és ki van festve, de attól meg remek darab JJ

És végül, a technikai adatok:
Azonosító: King Records KIBA-9609 - 18
Rágió: DVD 2-es zóna - Európa/Japán - (NTSC)
Nyelv: csak japán, felirat nincs
Ára: 58,000 Yen + áfa (Úristen...)


Mivel az oldalam szerepel az ADV Films Hivatalos Kiadási oldalai között, megtalálod itt is a legújabb híreket az o termékeikrol is, melyek hamarosan piacra kerülnek, mint például a közelgo (és csodálatos) DVD-k!


2001. április 6.

ADV Films bejelenti a "Nadia: The Secret of Blue Water - The Adventure
begins" c. 1. DVD kiadását

ADV FIlms büszkén jelentette be a "Nadia: The Secret of Blue Water - The Adventure begins" home-videón és DVD-n történo kiadását. Ez az elso számú észak-amerikai anime-forgalmazó legújabb animációs gyermekprogramja.

Az 1889-es párizsi világkiállításon egy fiatal feltaláló egy akrobata lány és oroszlánja útjába kerül. Hirtelen egy háromtagú gonosz társaság kezdi el üldözni oket, kiknek célja ellopni a mágikus Blue Water-t. Egy csodálatos kaland kezdodik, melyet Jules Verne "20000 mérföld a tenger mélyén" c. könyve inspirált. Kövessétek végig Nadia és Jean kalandjait, amint tengereken át utaznak, hogy megtalálják a lány otthonát és múltját, melyhez egyetlen kulcsként a Blue Water szolgál, melyet Nadia visel. Vajon rájönnek a Blue Water rejtélyére, mielott még túl késo lenne?

Most nyáron, júniusban ADV Films kiadja a sorozat angol szinkronos VHS-változatát ($19.98 - ajánlott fogyasztói ár), ezt a DVD követi majd ($29.98 - ajánlott fogyasztói ár), mely mind az angolul szinkronizált, mind a japánul szinkronizált + angolul feliratozott verziót tartalmazza. Szerezd meg most a "Nadia: The Secret of Blue Water"-t, melyet milliók szeretnek, és találj rá a titokra te is!

ADV Films az A.D.Vision Inc. egyik ága, mely 1992-ben alakult. Észak-Amerika elsoszámú anime-forgalamzója, olyan címekkel, mint a Sailor Moon, Samurai X és Neon Genesis Evangelion. ADV Films olyan számitógépes animációs produkciók, mint a ReBoot vagy Shadowraiders(tm) és sci-fi-k mellett, mint a Farscape készít amerikai és japán musorokat mind filmszínházi, mind TV-s vetítésre. Látogassa meg az ADV Films honpalját az interneten: www.advfilms.com

Nadia: The Secret of Blue Water - The Adventure begins
Menetido: 100 perc
Korhatás: 12+

Elorendelés: 2001. május 22-tol
Hivatalosan: 2001. június 19-én.

SRP-formátum
VHS $19.98
DVD $29.98


 Copyright© Max 2002. All rights reserved ®

Megjegyzés: Az itt felsorolt tárgyak közül egyik SINCS a birtokomban, így NEM is áll módomban eladni oket! Az amerikai DVD-k szerzoi jogáért az ADV Films felel. A japán DVD Box szerzoi jogának tulajdonosa a Gainax Ltd. Örök hálám Alex M.-nek a sok információért!
Kérlek, mindezt saját (tehát ne publikus) célra használd. Köszönettel Karalyos "Brigichan" Brigittának!!