Videójátékok
Videójátékok


The Secret of Blue Water
(játék Famicom/NES-re) - 1991

Tamarro Forever - www.thesecretofbluewater.comTamarro Forever - www.thesecretofbluewater.com


Grafika: : (3/10 - nézd meg a lenti képeket... de a szereplők aranyosak!)
Történet: :
(2/10 - Nincs történet, csak egy rakás stratégia.... de 50 pálya van!!)
Könnyen játszható?:
(6/10 - ha egyszer rájössz, szeretni fogod)
Mennyi ideig fogok vel játszani?:
--- (-/- - Attól függ... gyakran fogsz vele játszani, ha szereted az ilyen játékokat)


 

Kommentár:
Egy sakkjátszmára emlékeztet! Valóban.. minden "szereplőnek" speciális útja, különleges tulajdonságai vannak, stb. stb. A játék célja megölni Neo császárt (Nadia csapatával játszol, persze) és megmenteni Nadia-t a Neo-Atlantis-iaktól.

Az elején unalmas játéknak tűnik, szörnyű grafikával, stb. stb., de minél többet játszol vele, annál szívesebben lépkedsz majd Nadia-val, Nemo-val, Grandis-szel, a Gratan-nal, a Starbase SP-vel (bár még mindig nem tudom, mi a fene lehet ez!!), stb. stb. Egy pár játszma után azt is megtanulod, hogyan használd különleges képességeidet, melyek szereplőként változnak.

Nadia különleges tulajdonsága pl. a HÓDÍTÁS (egy NAGYON veszélyes "fegyver", mert az ellenfelek elalszanak és így könnyebb bántani őket J)

Hogyan bántsuk az ellenfelet? Egyszerű! Ez a játék legjobb része! Ha két "ellenfél" megközelíti egymást, egy új ablak nyílik meg és abban láthatjuk kettejük harcát! Ha a "Fight"-ra kattintotok, harcolhattok az ellenféllel, a "Skill"-lel használhatjátok a karakter különleges képességét, és, ha az előző szinteken megszereztek valamilyen tárgyat (pl.: shotgun-t, vagy egy dobozt, hogy meggyógyítsd magad, stb. stb.), azt is használhatjátok.


**Kérlek, olvasd el a "FIGYELMEZTETŐ" oldalt, ha egyenesen jutottál ide**

Játék letöltése (Angol verzió)
NES-emulátor letöltése
Olvasd el az utasításokatCopyright© Max 2002. All rights reserved ®

The copyright of any of the softwares featured here is owned by the original authors.
Kérlek, mindezt saját (tehát ne publikus) célra használd. Köszönettel Karalyos "Brigichan" Brigittának!! Kérlek titeket, hogy, mivel nem beszélek magyarul, e-mail-jeiteket írjátok angolul, jó?