Videójátékok
Videójátékok


The Secret of Blue Water
(játék NEC Turbo Duo-ra) - 1993


Játék:
Grafika:
FANTASZTIKUS! Nagyon jó!)
Történet:
(8/10 - Nos, a végén egy CSEPPET fura...)
Könnyen játszható?:
(6/10 - Nem sok mindent kell tenned játék közben...)
Mennyi ideig fogok vele játszani?:
(2/10 - ...talán évente egyszer előveszed...)

Quiz (bonus a CD-n)
Grafika: ::
(10/10 - KIVÁLÓ! Nagyon szuper!!)
Történet: :
(10/10 - ABSOLUTELY FUNNY !!!!!!)
Könnyen játszható?:
(9/10- ha nem tudsz japánul, van egy módja, hogyan
csalj)
Mennyi ideig fogok vele játszani?:
Tucatszor játszottam már vele!!)


Sajnos, mivel a játék túl nagy (300 megás), itt nem fogod megtalálni. De ha "ide" kattintasz, találsz egy szép, de nagy képet a cd-borítókról.Kommentár: A játék a Nadia-sztori alapján készült... de csak a Kermadec-Árok-beli csatáig. Onnantól a történet TELJESEN másképp alakul: új szereplők tűnnek fel, "régi" szereplők tűnnek el, a Red Noah nem ugyanolyan, mint a sorozatban, stb. stb... Inkább digitális anime, mint játék. A történet egy szálon fut, és te (Jean szerepében) döntöd el, hogy mit tegyél, kivel beszélj, mit mondj, stb.

Remek dolgok: remek a grafikája, és a szereplők hangját UGYANAZOK a szinkronszínészek adják, mint a sorozatban... és hogyan is felejthetném el a bonus-játékot, ami 100-szor jobb, mint maga az eredeti játék?! Egy kvízjáték (japánul.... de tudsz csalni JJ), melyet Jean & Nadia, Electra & Nemo, Marie/King & Gargoyle vagy Grandis és társai mutatnak be.

Higyjetek nekem: NAGYON VICCES!!

Az a legjobb, ahogy a szereplők animálva lettek: tucatnyi kis arctípus van! Nadia veri Jean-t, Grandis Nemo-ra gondol és közben egy csomó kis piros szív repked körülötte, Marie játszik King-gel, stb. stb.

A kvíz is király, két okból:
a) rengeteg kérdést tesz fel a sorozatból, mindegyikhez 2 (vagy több) képpel. Ha helyesen válaszolsz (ami nem lehetetlen, hiszen 3 lehetőség van rá, és elmentett játékot is játszhatsz...), akkor elkezdenek beszélgetni az adott témáról.

b) Jean és Nadia (a többiek is jók, ... de ők a legjobbak!!) kommentálják a történetet, amint meglátjuk a képeket. Például, amikor meglátjuk Electra meztelen képét, Jean vagy fél percig bámulja, míg Nadia üti a fiút, csúnyán néz rá és üvölt! JJJ

Élvezzétek ezeket a pillanatképeket! (hát NEM aranyos King? JJ)


Rossz dolgok: csak a "fő" játéknál vannak, amiről azt hittem, jobb... ja igen, és csak japánul van az egész...Copyright© Max 2002. All rights reserved ®

The copyright of any of the softwares featured here is owned by the original authors.
Kérlek, mindezt saját (tehát ne publikus) célra használd. Köszönettel Karalyos "Brigichan" Brigittának!!