Nadia web skins !

Nadia webskin-ek!!

Hogyan installáljuk??


Utasítások tapasztalt felhasználóknak
(csak leírás, képek nélkül)

Ha tapasztalt felhasználó vagy, biztosan ismered a Regedit nevű programot (vagy legalábbis egy hasonlót, mert nálunk itt Olaszországban így hívják JJJ). Futtasd a programot, és készíts el egy biztonsági másolatot az "Export..." menüparanccsal.

Most pedig menj ide..

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar

Nézd meg, van-e már ilyen string: "BackBitmapIE5". Ha nincs, ahogy sejtem, akkor készíts egyet. Az egér jobb gomját lenyomva tarva válaszd ki a New --> String (vagy hasonló) parancsot. Most el kell nevezned "BackBitmapIE"-nek: ez a value mutatja majd meg a webskin útját. Például: ha az első webskin-t töltöted le (azt a szépet, amin Sadamoto Nadia-ja van), mentsd a c:\nadia-ba. Tehát, ezt a value-t kell behoznod: "c:\nadia\nadia1.bmp", majd futasd az Internet Explorer-t, és élvezd.

Az ablak jobb felső sarkában lévő kis mini-webskin-en is változtathatsz, úgy, hogy megváltoztatod a "BrandBitmap"-value-t "SmallBitmap", "SmBrandBitmap" vagy "BigBitmap"-ra, majd megadod a miniwebskin elérési útját, úgy, mint ahogy fent leírtam. Például: mentsd le az első miniwebskin-t (Gargoyle arcát) a c:\nadia-ba. Akkor a megfelelő elérési út a következő: c:\nadia\a.bmp.


lépésről lépésre, kezdőknek
(leírás képekkel)

Egy webskin installációja nem olyan egyszerű, de gyors, így hamar élvezteted a végeredményt.

A Regedit nevű programot fogjuk használni (megtalálható a Windows-ban). Lássuk, mit is kell tennünk, lépésről lépésre:

KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT A REGEDIT-TEL!!!! Ez fontos, két okból: a) így elmented azt a régi, szürke színű webskin-t ami eddig volt, b) kikerülheted azokat a problémákat, amelyek akkor lépnek fel, ha valamit rosszul csinálsz az install közben (bár erre nagyon kevés lehetőség van).

Futtasd a regedit.exe-t, ami itt található: c:\windows (vagyabban a könyvtárban, ahová installáltad a Windows-t).

Ha egy, a lentihez hasonló ablak jelenik meg, az jó! Nem tudom, mennyire különböznek a külföldi (azaz, nem olasz) Regedit-ek... 99,99%-ban hasonlónak kell lenniük, csak a fejléc más... Találsz majd egy csomó könyvtárat. Látod azt, amit pirossal bekereteztem? Az kell nekünk.

Most menj a "Software"-re, ahogy azt a lenti ép mutatja.

Folyamatosan haladj a könyvtáron belül a következő módon: a "Software" után menj a "Microsoft"-ba, majd az "Internet Explorer"-be, és ott végül a "Toolbars"-ba.

Egy hasonló ablaknak kell feltűnnie, amint rákattintottál.

Nézd meg, van-e már olyan string (egy "string" olyan, mint azok a fájlok a kép bal oldalán.. pl. BigBitmap, stb.), hogy "BackBitmapIE5". Ha nincs, ahogy sejtem, akkor készíts egyet. Az egér jobb gomját lenyomva tarva válaszd ki a New --> String (vagy hasonló) parancsot. Most el kell nevezned "BackBitmapIE"-nek: ez a value (ami tulajdonképpen egy plusz-információ, olyan, mint a kép jobb oldalán látható kiírások) mutatja majd meg a webskin útját. Például: ha az első webskin-t töltöted le (azt a szépet, amin Sadamoto Nadia-ja van), mentsd a c:\nadia-ba. Tehát, ezt a value-t kell behoznod: "c:\nadia\nadia1.bmp". Ha a második képet ide (c:\Dokumentumok\Képek) mentetted, akkor az elérési út: a value + "c:\Dokumentumok\Képek\nadia2.bmp". Stb. Most pedig futasd az Internet Explorer-t, és élvezd.

Az ablak jobb felső sarkában lévő kis mini-webskin-en is változtathatsz, úgy, hogy megváltoztatod a "BrandBitmap"-value-t "SmallBitmap", "SmBrandBitmap" vagy "BigBitmap"-ra, majd megadod a miniwebskin elérési útját, úgy, mint ahogy fent leírtam. Például: mentsd le az első miniwebskin-t (Gargoyle arcát) a c:\nadia-ba. Akkor a megfelelő elérési út a következő: c:\nadia\a.bmp.Copyright© Max 2002. All rights reserved ®

A fent említett programok jogai törvény által vádettek. A skin-eket mind én készítettem, egyébb esetben a készítő neve feltüntetve.
Kérlek, mindezt saját (tehát ne publikus) célra használd. Köszönettel Karalyos "Brigichan" Brigittának!! Kérlek titeket, hogy, mivel nem beszélek magyarul, e-mail-jeiteket írjátok angolul, jó? Ne felejts el másolatot készíteni jelenlegi beállításaidról, különösen, ha nem vagy tapasztalt felhasználó. Senki nem vonhat felelősségre olyan hibáért/problémáért, amit már okozott JJJ